Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage wordt u gemasseerd met warme amandelolie .

 

Tijdens deze massage kunt u heerlijk ontspannen

en genieten.

 


Let op: vanaf 1 januari 2022 zijn de prijzen gewijzigd. 


Stoelmassage

 

Een stoelmassage is iets heel anders dan een "tafelmassage". Dit is een drukpunt massage die wordt uitgevoerd op een speciale stoel.  U kunt hierbij uw kleding aanhouden, prettig voor  even tussendoor.

 

Doordat deze massage niet zo lang is en
u in een andere houding zit, zorgt de massage ervoor dat u zich  fitter voelt.

 

De stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten, maar verminderd en voorkomt vaak stress en RSI klachten. 

 

Belangrijk!
Deze massage mag niet gegeven worden bij zwangerschap


Voetreflex massage

Bij een voetreflex massage worden uw voeten gereinigd met zeezout. Hierna volgt een ontspannende massage, waarbij eventuele blokkades in het lichaam ontdekt kunnen worden. Door deze blokkades te behandelen kunnen klachten elders in het lichaam verminderen of verdwijnen.

 


Handreflex massage

Bij een handreflex massage worden uw handen gereinigd. Hierna volgt een ontspannende drukpunt massage die de hand-en armspieren soepel maakt. Dit zorgt tevens voor een goede doorbloeding.

 

Een arm-hand reflex massage is niet zo populair als een voetreflex massage, maar zeker net zo lekker en effectief!

 

Net als in de voeten zitten in onze handen ook drukpunten die tijdens deze massage worden gestimuleerd wat een verkwikkend effect heeft op het lichaam. De handen hebben vaak veel te verduren en kunnen daarom een goede verzorging gebruiken.


Hot-stone massage

Bij een hot-stone massage wordt u gemasseerd met warme amandelolie en behandeld met warme lava stenen. De combinatie van de massage en de warme stenen zorgt ervoor dat de (stijve) spieren beter kunnen ontspannen en soepeler aanvoelen.

De pijn in de spieren verminderd en de doorbloeding verbeterd
waardoor het lichaam de afvalstoffen beter en sneller kan afvoeren.